Abiword -Processador de text 

Traduït per J.V. Hurtado

www.elpalleter.com

fent natural lo que la Conselleria d'Educacio (sub)normalitza.


Abiword es un processador de text, similar a Microsoft WORD. Per a fruir d'Abiword, seguix estos estes instruccions:

 

1. Baixa't este archiu. Es l'archiu d'instalacio d'Abiword.  Archiu d'instalacio. Puncha aci en el boto dret del ratoli, i executa: "Guardar destino como....". GUARDA L'ARCHIU EN L'ESCRITORI, aixina sabras a on està. escritori. Son 4'5 MB, tarda una miqueta en baixar. Pero mereix la pena. 

2.Ara que ya tens guardat l'archiu d'instalacio en l'escritori, has de punchar sobre ell. L'archiu que has guardat se diu: setup_abiword2-0-1.exe, i ho tens en l'escritori, o a on tu ho hages grabat. Puncha sobre ell i seguix lo que te diu el programa. Si no es carrega l'instalacio, canvia el nom de l'archiu per este: setup_abiword_2-0-1.exe. Es una instalacio normal, i quan te demane idioma li dius "Español".

3. Ara que ya has baixat l'archiu, i que has instalat Abiword, has de canviar SOLAMENT un archiu, per a que el programa "te parle" en valencià. Puncha aci, en el boto dret, executa: "Guardar destino como...", la carpeta en la que has de copiar l'archiu es c://Archivos de Programa/Abisuite2/Abiword/strings. Pots ser que no tingues la carpeta c://Archivos de programa, perque la teua se diga c://Programas files/Opera, es lo mateix pero en angles. Si ho tens en angles, pues t'ho copies en la carpeta que tens en angles, no te mes historia.

4. ¡¡YA HO TENS! Hem canviat l'archiu que fa que el programa parle en "español". Eixa es la rao per la que havies de demanar-li al programa l'instalacio en "Español"

5. Si tens qualsevol problema, envia un correu a info@elpalleter.com i t'ajudarém en lo que pugam.